Loopbaanadvies

Ontdek de baan die jou gelukkig maakt

Wat is er nodig om je gelukkig te voelen in een baan? Dat is voor iedereen verschillend, maar in de basis gaat het altijd over zingeving, voldoening en plezier. En dit ervaar je wanneer je je purpose en ware talenten inzet. Want als je doet waarvoor je geboren bent, voel je dat je van betekenis bent en dit geeft die voldoening en dat plezier waarnaar jij op zoek bent.

Ik help jou door middel van de unieke persoonlijke methode voor loopbaanadvies jouw purpose en ware talenten te ontdekken, zodat jij weet waaraan jouw ideale baan moet voldoen en jij een juiste loopbaankeuze kunt maken.

Wie ben jij écht?

De rode draad in mijn werk is om jezelf echt deep down te leren kennen. En dat gaat verder dan de kennis die je nu al over jezelf hebt. Dit gaat over het ontdekken van jouw echte essentie. Over jouw purpose en ware talenten. In dit filmpje wordt de rode draad van mijn manier van werken verder toegelicht.

“Miranda is een professional die een unieke methode gebruikt.

Je maakt geen testen maar het gaat echt over jou als persoon.
Ik heb veel profijt gehad van het loopbaanadvies traject.”

– Teun, 24 jaar

loopbaanadvies

Samen bepalen wat het beste bij jou past

Tijdens onze Zoom kennismaking vertel jij wat jij bereikt wil hebben aan het einde van de loopbaancoaching en bespreken we samen wat daarvoor nodig is. Vervolgens kijk ik welke oefeningen en werkvormen jou het beste kunnen helpen en maak ik een offerte. Soms is één module al voldoende, maar het kan ook zijn dat er meerdere modules nodig zijn om te weten welke baan het beste bij jou past.

Alle informatie die we over jou ontdekken tijdens de modules wordt vastgelegd in een digitaal document, zodat je dit nog een keertje kan teruglezen en kunt gebruiken om concrete stappen te gaan zetten naar jouw ideale baan..

GoTalentPro is gevestigd in Amstelveen. Daar vinden de gesprekken in principe plaats. Wanneer het lastig voor je is om naar mij toe te komen, kunnen de gesprekken ook bij jou thuis of op je werk plaatsvinden.

Maak een afspraak voor informatie
over loopbaanadvies

Wil jij ook mijn unieke methode voor loopbaanadvies inzetten om te weten wat jouw purpose en ware talenten zijn en welke baan daar het beste bij past?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Zoom kennismakingsgesprek.

Wil je weten hoe anderen het
GoTalentPro traject voor loopbaanadvies
hebben ervaren?

Ik heb in het verleden een aantal beroepstesten gedaan, maar dit is veel beter.

Dit loopbaanadvies traject is geen test. Er wordt écht naar mij gekeken. Mijn kernwaarden, wat ik goed kan en naar mijn kwaliteiten. En daaraan hebben we samen banen gekoppeld.

Ik ben echt heel tevreden.”

Mitchell, 27 jaar

“Ik ben al een aantal keren gestopt met een opleiding. Ik wil nu gaan werken en daarnaast een opleiding volgen.

Door de gesprekken met Miranda en de oefeningen kreeg ik bevestigingen, maar ook nieuwe inzichten over mezelf. Hierdoor zie ik in dat er veel meer mogelijk is dan ik eerst had gedacht.

Aan het eind kon ik met een helicopter view naar mezelf kijken en zag me al helemaal in die baan werken.

Het waren leuke gesprekken en het contact met Miranda was fijn.”

Noella, 22 jaar

“Ik vond het een leerzaam en interessant traject.

Het was ook makkelijk.

Ik kan nu veel gaan wegstrepen en gericht op zoek naar een baan.”

Jarno, 23 jaar