Loopbaanadvies

Ontdek de baan die jou plezier en voldoening geeft

Je wilt een baan die plezier geeft, waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarbij je concreet ziet wat jouw bijdrage is aan het grotere geheel. Plezier en voldoening ga je ervaren wanneer jij naadloos past bij de baan en wanneer je gaat werken in een voor jou fijne werkomgeving.

Ik help jou door middel van de unieke persoonlijke methode voor loopbaanadvies (geen testen invullen, maar een persoonlijke benadering) jouw purpose en ware talenten te ontdekken zodat jij samen gaat vallen met je baan. Daarnaast kijken we ook welk type werkomgeving het beste bij jou past. Het wordt helder voor jou waaraan jouw ideale baan en werkomgeving moet voldoen en zo kun jij voor jezelf een juiste loopbaankeuze maken. Een loopbaankeuze die goed past bij wie jij in essentie bent.

Wie ben jij écht?

De rode draad in mijn werk is om jezelf echt deep down te leren kennen. En dat gaat verder dan de kennis die je nu al over jezelf hebt. Dit gaat over het ontdekken van jouw echte essentie. Over jouw purpose en ware talenten. In dit filmpje wordt de rode draad van mijn manier van werken verder toegelicht.

“Miranda is een professional die een unieke methode gebruikt.

Je maakt geen testen maar het gaat echt over jou als persoon.
Ik heb veel profijt gehad van het loopbaanadvies traject.”

– Teun, 24 jaar

loopbaanadvies

Samen bepalen wat het beste bij jou past

Tijdens onze gratis kennismaking vertel jij wat jij bereikt wil hebben aan het einde van de loopbaancoaching en bespreken we samen wat daarvoor nodig is. Vervolgens kijk ik welke oefeningen en werkvormen jou het beste kunnen helpen en maak ik een offerte op maat voor jou. Soms is één module al voldoende, maar het kan ook zijn dat er meerdere modules nodig zijn om te weten welke baan en werkomgeving het beste bij jou past.

Alle informatie die we over jou ontdekken tijdens de modules wordt vastgelegd in een digitaal document, zodat je dit nog een keertje kan teruglezen en kunt gebruiken om concrete stappen te gaan zetten naar jouw ideale baan en werkomgeving.

GoTalentPro is gevestigd in Amstelveen. Daar vinden de gesprekken in principe plaats. Wanneer het lastig voor je is om naar mij toe te komen, kunnen de gesprekken ook bij jou thuis of op je werk plaatsvinden.

Maak een afspraak voor informatie
over loopbaanadvies

Wil jij ook mijn unieke methode voor loopbaanadvies inzetten om te weten wat jouw purpose en ware talenten zijn en welke baan daar het beste bij past?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Zoom kennismakingsgesprek.

Wil je weten hoe anderen het
GoTalentPro traject voor loopbaanadvies
hebben ervaren?

Ik heb in het verleden een aantal beroepstesten gedaan, maar dit is veel beter.

Dit loopbaanadvies traject is geen test. Er wordt écht naar mij gekeken. Mijn kernwaarden, wat ik goed kan en naar mijn kwaliteiten. En daaraan hebben we samen banen gekoppeld.

Ik ben echt heel tevreden.”

Mitchell, 27 jaar

Miranda weet op een doortastende en originele manier tot de kern te komen van je talenten en drijfveren en kan dit vertalen naar een overzichtelijk en duidelijk verslag waarmee je direct aan de slag kunt.

Ze is een fijn en warm persoon en haalt het beste in je naar boven.

Al met al heb ik ons contact als heel prettig ervaren en hoop ik dat ze nog vele anderen mag helpen met de soms lastige zoektocht in jezelf en een (bij)passende baan.

Willeke, 44 jaar

“Miranda heeft mij op professionele wijze geholpen bij mijn loopbaantraject.

Na 20 jaar geleden het secretaresse vak in te zijn gerold werd het voor mij tijd voor reflectie en daar heeft Miranda mij op een prettige, ontspannen en open manier bij begeleid.

In totaal heb ik 3 modules gevolgd. Na iedere module ontving ik in mijn mailbox een Powerpoint document met een duidelijke weergave van mijn antwoorden.

Het was een leerzaam, inzichtelijk, laagdrempelig en nuttig traject waarbij de informatie direct toepasbaar is.

Mijns inziens is Miranda een vakvrouw die weet waar ze het over heeft en (veel) plezier heeft in haar werk.

Nogmaals dank Miranda!”

Kim, 42 jaar