Bedrijven

Wil jij graag betrokken medewerkers die zich voor de lange termijn aan je bedrijf verbinden? Dat kan!

Heeft jouw organisatie ook te maken met een hoge werkdruk en personeelsverloop? En komen daardoor de continuïteit en de kwaliteit onder druk te staan?

Dan wil jij vast weten hoe je ervoor zorgt dat je jouw mensen behoudt. En ook, hoe je nieuw talent aantrekt dat zich graag voor langere tijd aan jouw bedrijf wil verbinden.

bedrijven mirandaMarieke

 Miranda Brugman     Marieke Duijs-Bomhof

Betrokkenheid en ontwikkeling

Wij zijn Miranda Brugman en Marieke Duijs-Bomhof.
Wij geloven in betrokkenheid en ontwikkeling.

Met onze uitgebreide werkervaring binnen het bedrijfsleven en onze expertise in het coachen van medewerkers, begrijpen wij hoe belangrijk het is voor bedrijven om zich te richten op betrokkenheid en ontwikkeling. Als je betrokken bent bij je medewerkers en hen de ruimte geeft zich te ontwikkelen tot wie ze zijn, dan zullen ze hun talenten volledig benutten, zijn ze gemotiveerd en gaan ze met plezier naar hun werk. Ze voelen zich verbonden met jouw bedrijf, zitten lekker in hun vel en behalen hierdoor – samen met hun collega’s en jullie klanten – mooie resultaten.

Ook nieuwe medewerkers zullen zich graag aan je bedrijf willen verbinden. Een werkgever die luistert naar haar mensen en die hen kansen biedt om zich te ontwikkelen is voor nieuw talent aantrekkelijk.

“Miranda en Marieke zijn
twee fijne en goede coaches die
het beste uit onze
medewerkers naar boven halen.”

– Linda, HR Manager

Ons talentontwikkelings- en coachingsprogramma

Wij geloven dat de groei van je medewerkers de sleutel is tot de groei van je bedrijf. Daarom hebben we een talentontwikkelings- en coachingsprogramma ontwikkeld dat je medewerkers helpt hun volle potentieel te benutten, zowel persoonlijk als professioneel.

Onze kernwaarden zijn betrokkenheid, echtheid, professionaliteit en plezier. Op basis van deze waarden hebben we onze gesprekstechnieken, oefeningen en werkvormen samengebracht in één krachtig en effectief programma.

Hoe ziet het programma voor de medewerker eruit?

Het programma bestaat uit drie onderdelen:

1. Je essentie ontdekken: wat jou drijft, wat je belangrijk vindt, welke verlangens en (latente) talenten je hebt en wat jouw life/work purpose is en hoe je dit binnen het bedrijf vorm kunt geven. Duur: 1 dagdeel (4 uur)
2. Je ontwikkelingswensen en doelen identificeren: welke (latente) talenten wil je nog verder ontwikkelen? Waar wil je naartoe? Welke doelen stel je jezelf om binnen het bedrijf te ontwikkelen? Welke waarde wil jij toevoegen aan het bedrijf en aan de maatschappij in zijn geheel? Duur: 2 individuele coachingssessies
3. Je doelen behalen: waar ga je mee oefenen en hoe ga je dat doen? Wie ga je betrekken bij je coachingsdoelen? Wat lukt inmiddels al en wat nog niet? Wat zijn je volgende stappen? Duur: 5 individuele coachingsessies

Het tarief voor het programma bedraagt € 2.495,- exclusief BTW.

Het resultaat
Medewerkers leren zichzelf écht kennen. Door ervaringsgerichte oefeningen ontdekken ze wie ze zijn – als mens en als professional – en hoe ze hun talenten optimaal kunnen inzetten binnen jouw bedrijf. Dit versterkt niet alleen hun eigen verbinding met zichzelf, maar ook hun verbinding met jouw organisatie.

Met ons programma zorg je ervoor dat je medewerkers groeien, wat op zijn beurt bijdraagt aan de groei van je bedrijf. Bovendien maak je jezelf aantrekkelijker voor nieuw talent, versterk je je marktpositie, waarborg je de kwaliteit en zorg je voor continuïteit.

Wil jij ook graag betrokken medewerkers die zich voor de lange termijn aan je bedrijf verbinden?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden binnen jouw bedrijf samen bespreken.

 

Wil je weten hoe andere bedrijven ons
talentontwikkelings- en coachingsprogramma
hebben ervaren?

Coaching is één van de belangrijkste pijlers van de HR-strategie van ons bedrijf. Omdat iedereen coaching heeft, is het de normaalste zaak van de wereld. Onze medewerkers leren hun talenten kennen en hoe ze deze kunnen inzetten.
Ze leren over communicatiestijlen, over samenwerken, maar vooral hoe zij zichzelf in hun kracht kunnen zetten.
Als je doet waar je het beste in bent, dan ervaar je het meeste werkplezier.

We werken al geruime tijd samen met Miranda en Marieke, twee fijne en goede coaches die het beste uit onze medewerkers naar boven halen.
Wij waarderen hun professionaliteit en warme benadering.
Ik kan hen van harte aanbevelen!

Linda van Beeck

HR-Manager, Nobleo Bouw & Infra