Coaching 20-30ers

Ontdekken wat écht goed voor jou is en dan keuzes maken

Loop jij steeds tegen dezelfde dingen aan en lukt het je niet om dit te veranderen? Dat je steeds weer in dezelfde valkuil terechtkomt en het voelt alsof je niet anders kan? Dat je dit niet meer wil, maar niet weet hoe je het wel kan aanpakken? Dan kan coaching waardevol zijn. Coaching maakt je bewust van wat er in jou gebeurt en ook waarom dit gebeurt. Je gaat inzien wat jij écht belangrijk vindt en wat écht bij jou past. En dat je wel degelijk zelf aan het roer van jouw leven staat. Dat jij de regie hebt. Altijd.

Wat werkt wel en wat niet voor jou?

Samen gaan we op zoek naar wat jou wel en niet gelukkig maakt. Je gaat ontdekken wat je diep van binnen graag wil en waarom dit nu nog niet lukt. Je krijgt inzicht in wat er nodig is om jouw verlangens te realiseren.

“Na elke sessie had ik
het gevoel dat ik een stap
verder was.

Voor mij werkte
dit heel motiverend!”

– Marloes

coaching

Coaching helpt om jouw doelen te bereiken

In onze gesprekken gaan we samen aan de slag. Je wordt je bewust van jouw verlangens en ook van de obstakels die je belemmeren om jouw doelen te bereiken. Op basis van deze nieuwe inzichten ga jij oefenen met nieuw gedrag. Ik zal je gedurende dit proces begeleiden. Je zult tijdens dit traject ontdekken dat je in staat bent om alternatieve keuzes te maken en dat jij de regie hebt over jouw leven. Altijd.

 Na elk gesprek, dat meestal eens per twee weken plaatsvindt, evalueer je je voortgang bij het bereiken van jouw doelen en bepaal je zelf of een vervolggesprek nodig is.

Het is de moeite waard om bij je leidinggevende te informeren of jouw werkgever bereid is te investeren in een coachingstraject voor medewerkers. Veel werkgevers begrijpen immers dat investeren in medewerkers ook een investering in het bedrijf zelf is. Daarom is het raadzaam om dit even na te vragen.

De tarieven voor coaching zijn: € 95,- per uur (particulier tarief) en € 150,- per uur (zakelijk tarief). Tarieven zijn vrij van BTW.

De coachgesprekken worden in principe gehouden in Amstelveen, maar als het voor jou handiger is om de gesprekken op jouw werklocatie te laten plaatsvinden, is dat ook mogelijk. In dit geval worden reiskosten en een kilometervergoeding in rekening gebracht.

Maak vrijblijvend een afspraak voor informatie over Coaching

Verlang je ernaar om te leven op een manier die goed voor jou is?
Of ben jij leidinggevende en wil je investeren in coaching van je medewerkers?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je weten hoe anderen het
Coaching
hebben ervaren?

“Miranda is een fijn persoon, ze straalt rust uit en luistert aandachtig.

Miranda heeft snel in kaart gebracht wat de kern van het probleem is en hierbij de juiste oefeningen uitgekozen om mij bepaalde inzichten te geven.

Na elke sessie had ik het gevoel dat ik een stap verder was en iets in de praktijk kon uitproberen.
Voor mij werkte dit heel motiverend!”

Marloes

Kwam voor Coaching

“Miranda is heel belangstellend en past het traject echt op de persoon aan.

Door de gesprekken met Miranda, weer in mijn energie teruggekomen en de stap durven nemen om eigen ambitie te volgen naast privé verantwoordelijkheden.

Door bewustwording en tools nu in staat om ‘sterk’ te staan in situaties wanneer de stress oploopt. Het werkwoord “moeten” is nu meer naar de achtergrond.

Mijn inzicht: “Ik heb altijd een keuze!” 

Maaike, 39 jaar

Kwam voor Coaching

“In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk met een positief gevoel de deur uit gegaan.

Voor iedereen die in de knoop zit met wat hij/zij wilt doen in de toekomst is dit echt een aanrader.

Mij heeft het in ieder geval geholpen :)”

Michael, 24 jaar

Kwam voor Coaching