tussenjaar

Gratis Loopbaanadvies

Ontdek hoe jij kan doorgroeien in je werk

Je had nooit zo’n zin in school. Je ging liever aan het werk. Nu je een tijdje aan het werk bent, vraag je je wel eens af of je dit werk de rest van je leven wil blijven doen. Hoe zou je bijvoorbeeld door kunnen groeien naar een andere functie? Of welk ander werk zou ook bij jou passen?

Maar hoe pak je zoiets aan?

Met een gratis Loopbaanadviestraject!

Dan weet jij na twee gesprekken hoe jij kan doorgroeien in je werk.
Enne.. dit loopbaanadviestraject is helemaal gratis voor jou!

 

Hoezo gratis en voor wie is het?

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen de regie over zijn eigen loopbaan neemt en heeft daarom een subsidie beschikbaar gesteld van € 700,= per loopbaanadviestraject. Jij hoeft mij dus niet te betalen, dat doet de overheid. Het kost jou dus niets!

En voor wie is het? Voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd die geen opleiding heeft afgerond, of alleen basisonderwijs heeft gedaan. Of als hoogst genoten opleiding een VMBO- MBO-entree, MBO 1- of MBO 2- heeft afgerond.  (Mensen met een afgeronde Havo of VWO opleiding komen niet in aanmerking).  

gratis mbo advies vakvrouw

Hoe werkt het?

Tijdens twee gesprekken van ieder twee uur krijg je inzicht in wat jou typeert, waar je goed in bent en waar je naartoe wil groeien. Je vult ook een arbeidsmarktscan in zodat je ziet welke banen allemaal interessant voor jou zijn. We sluiten het traject af met een concreet actieplan. Daarin zet jij de acties die je kunt gaan nemen om verder door te groeien in je werk.

De gesprekken vinden plaats in Amstelveen. Wanneer je geen vrij kunt nemen van je werk, kunnen we de gesprekken ook buiten jouw werktijd inplannen. 


Wat heb jij aan dit gratis Loopbaanadvies?

Dit traject laat je zien waar jij nu staat op de arbeidsmarkt en waar je naartoe kunt groeien met jouw talenten.  Op deze manier blijf je jezelf uitdagen en houd je plezier in je werk.
En ook belangrijk: je blijft aantrekkelijk voor toekomstige werkgevers!

gratis mbo loopbaanadvies vakman

Maak een afspraak voor gratis Loopbaanadvies

Wil jij ook weten hoe jij kan doorgroeien en welk werk nog meer bij jou past?
Bel me dan snel, want het subsidiebudget is beperkt en OP = OP.

Wil je weten hoe anderen het
GoTalentPro traject voor loopbaanadvies
hebben ervaren?

Ik heb in het verleden een aantal beroepstesten gedaan, maar dit is veel beter.

Dit loopbaanadvies traject is geen test. Er wordt écht naar mij gekeken. Mijn kernwaarden, wat ik goed kan en naar mijn kwaliteiten. En daaraan hebben we samen banen gekoppeld.

Ik ben echt heel tevreden.”

Mitchell, 27 jaar

“Ik ben al een aantal keren gestopt met een opleiding. Ik wil nu gaan werken en daarnaast een opleiding volgen.

Door de gesprekken met Miranda en de oefeningen kreeg ik bevestigingen, maar ook nieuwe inzichten over mezelf. Hierdoor zie ik in dat er veel meer mogelijk is dan ik eerst had gedacht.

Aan het eind kon ik met een helicopter view naar mezelf kijken en zag me al helemaal in die baan werken.

Het waren leuke gesprekken en het contact met Miranda was fijn.”

Noella, 22 jaar

“Ik vond het een leerzaam en interessant traject.

Het was ook makkelijk.

Ik kan nu veel gaan wegstrepen en gericht op zoek naar een baan.”

Jarno, 23 jaar

Amalia Gomez Rodriguez
Amalia Gomez Rodriguez
30/06/2022
Miranda heeft mij enorm geholpen toen ik tegen mijn studiekeuze aanliep. Op dat moment zat ik al in mijn tweede jaar van mijn bachelor, en ik bleef twijfelen over mijn studiekeuze. Aan de andere kant durfde ik geen switch te maken, omdat ik niet bij mezelf kon aanvoelen wat ik nu écht leuk zou vinden en vooral wat bij mij zou passen. Ik heb het als enorm prettig ervaren om hier middels gesprekken en oefeningen achter te komen. Hiervoor heb ik alle mogelijke studiekeuze testjes al ingevuld, maar ik weet stiekem ook prima hoe ik de uitkomst daarvan kan sturen. Daarnaast zijn vind ik tests vrij statisch en kan ik hier geen opmerkingen of komma's bij plaatsen, waar ik persoonlijk wel heel erg behoefte aan heb. Ik voelde mij op mijn gemak om over alles te vertellen en vond het erg leerzaam om mijzelf 'in kaart gebracht' te zien. Ook vond ik het super om weer te beginnen bij de kern en weer te ervaren waar ik enthousiast en gemotiveerd van wordt. Al met al paste dit dus heel prettig bij mij persoonlijk en heb ik het ook ervaren als een overzichtelijk en logisch proces (en advies) op maat.
Peter van Wijk
Peter van Wijk
27/04/2022
Miranda heeft Sem fantastisch op weg geholpen in zijn studiekeuze. We zijn heel blij met het resultaat.
Puck Smeink
Puck Smeink
15/04/2022
Pauline Cruysheer
Pauline Cruysheer
17/02/2022
Op de studiekeuzebeurs in Utrecht hebben wij Miranda ontmoet. Binnen twintig minuten had zij al door hoe mijn dochter in elkaar zit, aan de hand van twee doortastende oefeningen. Inmiddels heeft Tara (18 jaar) een loopbaancoaching gehad en kwam enorm blij thuis: Miranda is iemand die in staat is om met veel enthousiasme, oprechte aandacht, inlevingsvermogen, expertise en zonder oordeel te begeleiden. Via kwaliteiten en competenties van Tara kwam zij uit op een studiekeuze die haar in ieder geval op het juiste pad zet in haar toekomst. Een investering die veel verder gaat dan de bestaande studiekeuzetesten/ assessments op papier. Aanrader!
Kiki Milder
Kiki Milder
12/01/2022
Len van Rooijen
Len van Rooijen
22/12/2021
Miranda heeft mij geholpen toen ik was gestopt met mijn studie. Aan de hand van meerdere gesprekken en opdrachten heeft ze mij geholpen de juiste route te vinden voor een andere studie. Deze keuze is goed uitgepakt, ik volg nog steeds dezelfde opleiding die uit de gesprekken voortkwam en dit bevalt erg goed! Dankje Miranda!
Rolf Engelen
Rolf Engelen
15/12/2021
Mijn dochter wist echt niet welk studie ze wilde doen en we hebben toen Miranda ingeschakeld. Een zoektocht ontstond, waarbij op een zeer positieve manier er gezocht werd naar kwaliteiten en interesses. Dit heeft er niet alleen voor gezorgd dat ze nu weet welke studie ze wil gaan doen, maar leverde ook een positiever beeld van haarzelf op. Echt heel mooi traject en zou het iedereen aanraden! 😀
katina gikas
katina gikas
02/12/2021
Miranda heeft een zeer gerichte manier van werken om te kijken welke studie of richting bij je past. Effectief en leuk!
Sten van den Broek
Sten van den Broek
02/12/2021
Met behulp van Miranda ben ik er achter gekomen welke master ik wilde gaan doen. De gesprekken met Miranda ervaarde ik als zeer prettig. Zij is een professional die goed doorvraagt en mij liet nadenken over mijzelf. Inmiddels ben ik bezig met mijn master en ik ben erg blij met de keuze voor de master.
Noah Jozhua Breeuwsma
Noah Jozhua Breeuwsma
02/12/2021