tussenjaar

Gratis Loopbaanadvies

Ontdek hoe jij kan doorgroeien in je werk

Je had nooit zo’n zin in school. Je ging liever aan het werk. Nu je een tijdje aan het werk bent, vraag je je wel eens af of je dit werk de rest van je leven wil blijven doen. Hoe zou je bijvoorbeeld door kunnen groeien naar een andere functie? Of welk ander werk zou ook bij jou passen?

Maar hoe pak je zoiets aan?

Met een gratis Loopbaanadviestraject!

Dan weet jij na twee gesprekken hoe jij kan doorgroeien in je werk.
Enne.. dit loopbaanadviestraject is helemaal gratis voor jou!

 

Hoezo gratis en voor wie is het?

De overheid vindt het belangrijk dat iedereen de regie over zijn eigen loopbaan neemt en heeft daarom een subsidie beschikbaar gesteld van € 700,= per loopbaanadviestraject. Jij hoeft mij dus niet te betalen, dat doet de overheid. Het kost jou dus niets!

En voor wie is het? Voor iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd die geen opleiding heeft afgerond, of alleen basisonderwijs heeft gedaan. Of als hoogst genoten opleiding een VMBO- MBO-entree, MBO 1- of MBO 2- heeft afgerond.  (Mensen met een afgeronde Havo of VWO opleiding komen niet in aanmerking).  

gratis mbo advies vakvrouw

Hoe werkt het?

Tijdens twee gesprekken van ieder twee uur krijg je inzicht in wat jou typeert, waar je goed in bent en waar je naartoe wil groeien. Je vult ook een arbeidsmarktscan in zodat je ziet welke banen allemaal interessant voor jou zijn. We sluiten het traject af met een concreet actieplan. Daarin zet jij de acties die je kunt gaan nemen om verder door te groeien in je werk.

De gesprekken vinden plaats in Amstelveen. Wanneer je geen vrij kunt nemen van je werk, kunnen we de gesprekken ook buiten jouw werktijd inplannen. 


Wat heb jij aan dit gratis Loopbaanadvies?

Dit traject laat je zien waar jij nu staat op de arbeidsmarkt en waar je naartoe kunt groeien met jouw talenten.  Op deze manier blijf je jezelf uitdagen en houd je plezier in je werk.
En ook belangrijk: je blijft aantrekkelijk voor toekomstige werkgevers!

gratis mbo loopbaanadvies vakman

Maak een afspraak voor gratis Loopbaanadvies

Wil jij ook weten hoe jij kan doorgroeien en welk werk nog meer bij jou past?
Bel me dan snel, want het subsidiebudget is beperkt en OP = OP.

Wil je weten hoe anderen het
GoTalentPro traject voor loopbaanadvies
hebben ervaren?

Ik heb in het verleden een aantal beroepstesten gedaan, maar dit is veel beter.

Dit loopbaanadvies traject is geen test. Er wordt écht naar mij gekeken. Mijn kernwaarden, wat ik goed kan en naar mijn kwaliteiten. En daaraan hebben we samen banen gekoppeld.

Ik ben echt heel tevreden.”

Mitchell, 27 jaar

“Ik ben al een aantal keren gestopt met een opleiding. Ik wil nu gaan werken en daarnaast een opleiding volgen.

Door de gesprekken met Miranda en de oefeningen kreeg ik bevestigingen, maar ook nieuwe inzichten over mezelf. Hierdoor zie ik in dat er veel meer mogelijk is dan ik eerst had gedacht.

Aan het eind kon ik met een helicopter view naar mezelf kijken en zag me al helemaal in die baan werken.

Het waren leuke gesprekken en het contact met Miranda was fijn.”

Noella, 22 jaar

“Ik vond het een leerzaam en interessant traject.

Het was ook makkelijk.

Ik kan nu veel gaan wegstrepen en gericht op zoek naar een baan.”

Jarno, 23 jaar

Fam vd Burgt Burgt
Fam vd Burgt Burgt
01/08/2023
56 Jaar en op zoek naar een nieuwe zakelijke uitdaging. Dit is mijn kans om het roer volledig om te gooien. Of wil ik toch liever blijven werken in een klantcontact omgeving zodat ik mijn werkervaring van de afgelopen 30 jaar direct in kan zetten? Een zoektocht waarbij ik de diepte in moet. Maar waar begin ik mijn zoektocht? Een loopbaanadvies van Miranda was voor mij een heel goed begin! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zij heeft mij geholpen en gemotiveerd om zelf de volgende stappen te kunnen zetten. Met veel meer vertrouwen kan ik mijn zoektocht nu voortzetten. Super bedankt Miranda!
Jelle Eigenhuis
Jelle Eigenhuis
27/06/2023
Heeft me enorm geholpen met duidelijkheid geven en een uiteindelijke studiekeuze maken
Nick Hulsebosch
Nick Hulsebosch
16/05/2023
Miranda heeft me heel erg geholpen een richting te krijgen met 3 goede uitgebreiden gesprekken. Ik weet nu ook welke opleiding perfect bij mij past, terwijl ik hiervoor totaal geen idee had. Dankjewel Miranda!
Lucas Tap
Lucas Tap
16/02/2023
Tijdens de 3 gesprekken ben ik er achter gekomen wat mijn kernwaarden en kwaliteiten zijn. Daardoor weet ik veel meer over mij zelf en kan ik doelbewust een studie volgen die bij mij past.
Jesse Bak
Jesse Bak
13/12/2022
Miranda is super! Ze heeft een fijne combinatie van goede vragen op de juiste manier stellen, die ervoor zorgen dat je jezelf goed leert kennen wat is heel waardevol is. Ze heeft mij erg geholpen!
Michael Brabech
Michael Brabech
25/11/2022
In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk met een positief gevoel de deur uit gegaan. Voor iedereen die in de knoop zit met wat hij/zij wilt doen in de toekomst is dit echt een aanrader. Mij heeft het in ieder geval geholpen 🙂
Fleur W
Fleur W
28/10/2022
super fijne ervaring! zelf had ik hulp nodig bij het maken van een studie-keuze en Miranda heeft me echt top begeleid. Normaal is een studie zoeken een gestresst en moeilijk proces, maar door haar manier van te werk gaan creëerde ze een duidelijk overzicht en ben ik mezelf ook nog is beter gaan leren kennen.
Willeke van der Z.
Willeke van der Z.
06/09/2022
Miranda weet op een doortastende en originele manier tot de kern te komen van je talenten en drijfveren en kan dit vertalen naar een overzichtelijk en duidelijk verslag waarmee je direct aan de slag kunt. Ze is een fijn en warm persoon en haalt het beste in je naar boven. Al met al heb ik ons contact als heel prettig ervaren en hoop ik dat ze nog vele anderen mag helpen met de soms lastige zoektocht in jezelf en een (bij)passende baan.
Amalia Gomez Rodriguez
Amalia Gomez Rodriguez
30/06/2022
Miranda heeft mij enorm geholpen toen ik tegen mijn studiekeuze aanliep. Op dat moment zat ik al in mijn tweede jaar van mijn bachelor, en ik bleef twijfelen over mijn studiekeuze. Aan de andere kant durfde ik geen switch te maken, omdat ik niet bij mezelf kon aanvoelen wat ik nu écht leuk zou vinden en vooral wat bij mij zou passen. Ik heb het als enorm prettig ervaren om hier middels gesprekken en oefeningen achter te komen. Hiervoor heb ik alle mogelijke studiekeuze testjes al ingevuld, maar ik weet stiekem ook prima hoe ik de uitkomst daarvan kan sturen. Daarnaast zijn vind ik tests vrij statisch en kan ik hier geen opmerkingen of komma's bij plaatsen, waar ik persoonlijk wel heel erg behoefte aan heb. Ik voelde mij op mijn gemak om over alles te vertellen en vond het erg leerzaam om mijzelf 'in kaart gebracht' te zien. Ook vond ik het super om weer te beginnen bij de kern en weer te ervaren waar ik enthousiast en gemotiveerd van wordt. Al met al paste dit dus heel prettig bij mij persoonlijk en heb ik het ook ervaren als een overzichtelijk en logisch proces (en advies) op maat.
Peter van Wijk
Peter van Wijk
27/04/2022
Miranda heeft Sem fantastisch op weg geholpen in zijn studiekeuze. We zijn heel blij met het resultaat.