Wendy, 41 jaar, genoot vroeger van haar tijd alleen. Ze had een rijke fantasie en zij kon volledig opgaan in haar eigen wereld, waarin alles mogelijk was.
Ze creëerde deze werelden met behulp van allerlei voorwerpen of tekende ze uit. Net zo lang totdat het er prachtig uitzag.

Dromen

Ze had een paar vriendinnen met wie zij wel eens naar de paarden ging.
In haar hoofd stelde zich dan voor dat zij op het paard wegvloog naar een heel mooie wereld.
Ze hield ook van haar vissen. Ze bouwde een schitterend aquarium voor hen en besteedde uren aan het observeren van hun leven. Daarnaast genoot ze van gesprekken met een buurvrouw, een oudere vrouw die alleen woonde, en luisterde ze geboeid naar haar fascinerende verhalen.

Geen ruimte meer voor dromen

En nu? Nu is er weinig over van dat dromerige meisje, zegt ze.
Wendy heeft zich ontwikkeld tot projectleider op grote projecten, waarbij de omvang van de projecten alleen maar toeneemt en zij zich steeds slechter voelt. De stress is overweldigend en ontspannen lukt haar nauwelijks meer.

Ze verlangt naar verandering, maar weet niet precies welke richting ze op moet. Haar verdriet is voelbaar. Het verdriet van dat dromerige meisje dat zij achterliet.

Loopbaanadviestraject

Na elke module van het loopbaanadviestraject wordt het voor Wendy steeds duidelijker wie ze in essentie is en wat ze werkelijk wil. En ontdekt zij ook banen die veel beter bij haar passen.
Bij het afscheid gisteren zei ze glimlachend: “meer dromen en creatief zijn, dat is waar ik voor ga.”

Dag lieve Wendy, ga maar weer dromen en prachtige dingen creëren💖

𝘿𝙚 𝙝𝙞𝙚𝙧𝙗𝙤𝙫𝙚𝙣 𝙗𝙚𝙨𝙘𝙝𝙧𝙚𝙫𝙚𝙣 𝙠𝙡𝙖𝙣𝙩𝙜𝙚𝙜𝙚𝙫𝙚𝙣𝙨 𝙯𝙞𝙟𝙣 𝙤𝙢 𝙥𝙧𝙞𝙫𝙖𝙘𝙮𝙧𝙚𝙙𝙚𝙣𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙡𝙡𝙚𝙙𝙞𝙜 𝙜𝙚𝙖𝙣𝙤𝙣𝙞𝙢𝙞𝙨𝙚𝙚𝙧𝙙.

#loopbaancoach#talenten#loopbaanadvies#stress#authenticiteit#banen#gotalentpro