Klanten Loopbaanadvies

Ervaringen Loopbaanadvies klanten

loopbaanadvies

Mitchell, 27 jaar

Ik heb in het verleden een aantal beroepstesten gedaan, maar dit is veel beter. Dit loopbaanadvies traject is geen test. Er wordt écht naar mij gekeken. Mijn kernwaarden, wat ik goed kan en naar mijn kwaliteiten. En daaraan hebben we samen banen gekoppeld. Ik ben echt heel tevreden.

carriereontwikkeling

Patricia, 39 jaar

Ik vroeg mijzelf af of ik nog verder wilde in mijn huidige baan. Maar ja, wat dan? Het was allemaal nog helemaal blanco. Miranda legde mij uit, dat om verder te kunnen, het eerst nodig is om er achter te komen wat mij drijft en waar mijn talenten liggen. Wat ik heel leuk vond, was om terug te gaan naar mijn jeugd. Het was een eyeopener dat daar de aanknopingspunten voor mijn drijfveren en kwaliteiten lagen!  Miranda heeft mij hiermee goed geholpen.  Inmiddels heb ik dit meegenomen in mijn zoektocht naar een andere baan en ga ik binnenkort aan de slag als re-integratie coach/consultant.

baanadvies

Sonny, 24 jaar

Ik heb een baanadvies traject bij Miranda gedaan. Het was interessant om te ontdekken hoe ik echt in elkaar zit. Ik stond nu stil bij dingen waar ik niet eerder bij stilstond. Het was een leerzaam traject voor mij.