Klanten Loopbaanadvies

Ervaringen Loopbaanadvies klanten

loopbaanadvies

Noella, 22 jaar

“Ik ben al een aantal keren gestopt met een opleiding. Ik wil nu gaan werken en daarnaast een opleiding volgen. Door de gesprekken met Miranda en de oefeningen kreeg ik bevestigingen, maar ook nieuwe inzichten over mezelf. Hierdoor zie ik in dat er veel meer mogelijk is dan ik eerst had gedacht. Aan het eind kon ik met een helicopter view naar mezelf kijken en zag me al helemaal in die baan werken. Het waren leuke gesprekken en het contact met Miranda was fijn.”

loopbaanadvies

Kim, 42 jaar

"Miranda heeft mij op professionele wijze geholpen bij mijn loopbaantraject. Na 20 jaar geleden het secretaresse vak in te zijn gerold werd het voor mij tijd voor reflectie en daar heeft Miranda mij op een prettige, ontspannen en open manier bij begeleid. In totaal heb ik 3 modules gevolgd. Na iedere module ontving ik in mijn mailbox een Powerpoint document met een duidelijke weergave van mijn antwoorden. Het was een leerzaam, inzichtelijk, laagdrempelig en nuttig traject waarbij de informatie direct toepasbaar is. Mijns inziens is Miranda een vakvrouw die weet waar ze het over heeft en (veel) plezier heeft in haar werk. Nogmaals dank Miranda!"

loopbaanadvies

Maaike, 38 jaar

“Miranda is heel belangstellend en past het traject echt op de persoon aan. Door de gesprekken met Miranda, weer in mijn energie teruggekomen en de stap durven nemen om eigen ambitie te volgen naast privé verantwoordelijkheden. Door bewustwording en tools nu in staat om ‘sterk’ te staan in situaties wanneer de stress oploopt. Het werkwoord “moeten” is nu meer naar de achtergrond. Mijn inzicht: “Ik heb altijd een keuze!”

loopbaanadvies

Jarno, 22 jaar

“Ik vond het een leerzaam en interessant traject. Het was ook makkelijk. Ik kan nu veel gaan wegstrepen en gericht op zoek gaan naar een baan en een studie.”

loopbaanadvies

Teun, 23 jaar

In mijn zoektocht naar een baan heb ik veel profijt gehad van het loopbaanadvies traject. Dat komt omdat Miranda een professional is die een unieke methode gebruikt. Je maakt geen testen maar het gaat echt over jou als persoon. Wat drijft jou voort, wat zijn je motivaties en wat zijn jouw karakteristieke kenmerken. Ik zou niemand weten die dit beter zou kunnen doen dan Miranda. Ze kan dingen ook goed aan je duidelijk maken zodat je het begrijpt.

loopbaanadvies

Marloes, 47 jaar

Ik werd gevraagd om teamleider te worden. Er ontstonden twijfels bij mij of dit wel bij mij zou passen. Samen met Miranda heb ik gekeken of een leidinggevende rol bij mij past en hoe ik daaraan invulling kan geven. Tijdens het loopbaanadvies traject kwamen waardevolle inzichten naar boven. Inzichten waar je echt wat aan hebt. Omdat je helemaal teruggaat naar je jeugd, toen je nog geen wenselijk gedrag vertoonde, kwamen er dingen naar boven, die ik was vergeten van mezelf. Ik vond het teruggaan naar mijn jeugd, een heel mooi proces. Het liet mij inzien wat écht bij mij past en wat niet. Binnenkort ga ik met mijn manager praten hoe ik de leidinggevende rol wil invullen en kijken of dit ook is waar de organisatie behoefte aan heeft.

loopbaanadvies

Mitchell, 27 jaar

Ik heb in het verleden een aantal beroepstesten gedaan, maar dit is veel beter. Dit loopbaanadvies traject is geen test. Er wordt écht naar mij gekeken. Mijn kernwaarden, wat ik goed kan en naar mijn kwaliteiten. En daaraan hebben we samen banen gekoppeld. Ik ben echt heel tevreden.

carriereontwikkeling

Patricia, 39 jaar

Ik vroeg mijzelf af of ik nog verder wilde in mijn huidige baan. Maar ja, wat dan? Het was allemaal nog helemaal blanco. Miranda legde mij uit, dat om verder te kunnen, het eerst nodig is om er achter te komen wat mij drijft en waar mijn talenten liggen. Wat ik heel leuk vond, was om terug te gaan naar mijn jeugd. Het was een eyeopener dat daar de aanknopingspunten voor mijn drijfveren en kwaliteiten lagen!  Miranda heeft mij hiermee goed geholpen.  Inmiddels heb ik dit meegenomen in mijn zoektocht naar een andere baan en ga ik binnenkort aan de slag als re-integratie coach/consultant.

baanadvies

Sonny, 24 jaar

Ik heb een baanadvies traject bij Miranda gedaan. Het was interessant om te ontdekken hoe ik echt in elkaar zit. Ik stond nu stil bij dingen waar ik niet eerder bij stilstond. Het was een leerzaam traject voor mij.