Klanten Studiekeuzeadvies

Ervaringen Studiekeuzeadvies klanten

studiekeuzeadvies

Dion, 23 jaar

"Dit traject was voor mij een eye-opener. Ik wist echt niet wat ik wilde. Er is nog meer wat ik kan gaan doen. Ik bleef een beetje in een bekend cirkeltje ronddraaien. Er zijn ook andere opleidingen waaruit ik kan kiezen. Dit traject heeft mijn scope verbreed. Ik zie dit als een opstap naar een nieuw begin voor mij."

studiekeuzeadvies

Thijs, 21 jaar

“Vier weken geleden had ik niet gedacht dat ik een studie zou vinden die bij mij zou passen." Miranda legt helder aan je uit wat we in de gesprekken gaan doen en dat vind ik prettig. Het is ook een logische volgorde. Ik heb ook wel eens een test ingevuld en dan kreeg je een paar weken later de uitslag, maar dat vond ik niets. Dit vind ik veel prettiger omdat het een 1 op 1 gesprek is.”

loopbaanadvies

Jarno, 22 jaar

“Ik vond het een leerzaam en interessant traject. Het was ook makkelijk. Ik kan nu veel gaan wegstrepen en gericht op zoek gaan naar een baan en een studie.”

studiekeuzeadvies

Daan, 19 jaar

"De studie gaat super goed! Eindelijk doe ik nu iets wat mij ook trekt. En het is gelukkig ook veel minder zwaar dan ik had verwacht."

Isabella, 16 jaar

"Ik vond het erg fijn om te praten over mijn studiekeuze met Miranda. Er wordt erg goed gekeken naar jouw persoonlijkheid en kwaliteiten. Ook is het onwijs fijn dat dit in drie sessies gebeurt, hierdoor raak je echt op je gemak en kan je het maximale uit de gesprekken halen. Miranda heeft mijn ogen geopend om te kijken naar andere studies waar ik zelf nooit op zou komen, maar me eigenlijk erg leuk lijken. Het is dan ook echt een aanrader!"

klantervaring gotalentpro

Bob, 17 jaar

"Ik heb 3 gesprekken gehad met Miranda, na het derde gesprek kwam het allemaal samen. Ik weet nu wat ik wil studeren en dat voelt goed! Miranda heeft mij ook goed duidelijk gemaakt waarom juist deze studie bij mij past. Om mijn studiekeuze hoef ik me dus geen zorgen meer te maken!"

klantervaring denim

Iris, 17 jaar

"Van tevoren had ik geen idee dat het kennen van je kwaliteiten kon leiden naar een studie die echt bij je past. Het leek wel of alle puzzelstukjes in elkaar vielen en toen werd het heel logisch welke studie bij mij past. Hoe je zelf bent, wordt weerspiegeld in die studie. Ik ben echt opgelucht dat ik nu weet wat ik ga doen. Die duidelijkheid vind ik echt fijn."