Wil je weten hoe anderen de trajecten van GoTalentPro
hebben ervaren?

Christiaan Varkevisser
Christiaan Varkevisser
22/03/2024
Het traject dat ik met Miranda heb gevolgd, was buitengewoon waardevol en heeft echt bijgedragen aan mijn persoonlijke groei! Ze heeft me geholpen om mijn ware passies te (her)ontdekken en heeft me geholpen om concreet te definiëren wat voor mij belangrijk is in een nieuwe carrière. Van het type baan tot het soort bedrijf en de mensen waarmee ik het beste samenwerk. Inmiddels ben ik bezig met het omscholen van mezelf, en de energie die ik hiervan krijg, bevestigt dat ik de juiste keuzes heb gemaakt.
Meike Ruland
Meike Ruland
07/02/2024
Ik heb het studiekeuzetraject met Miranda doorlopen voor mijn master studiekeuze en ik kan het aan iedereen aanraden die twijfelt over een studiekeuze of zichzelf graag beter wilt leren kennen. De gesprekken met Miranda zijn erg prettig, ze neemt voor alles uitgebreid de tijd en door middel van verschillende gesprekstechnieken en theorieën leer je na het eerste gesprek al veel meer over jezelf. Ik heb er niet alleen veel aan gehad voor mijn studiekeuze, maar heb ook veel meer geleerd over wie ik ben, waar ik goed in ben, waar mijn interesses liggen en wat bij mij past. Dankjewel Miranda!
Tim van der Werf
Tim van der Werf
15/01/2024
Miranda heeft me goed geholpen met mijn vervolgstappen in mijn carrière. Onderhuids wist ik dat ik wat anders wilde dan de functie(s) welke ik de laatste 10jr het gedaan. Dit gevoel is onderbouwd en tastbaar geworden in de sessie met haar. Aan de hand van prettige gesprekken en leuke oefeningen/simulaties krijgt Miranda in korte tijd een goed beeld en kan ze je verder in de richting helpen. De naslagwerken van de sessies helpen mij het overzicht te hebben en houden van de richting welke ik op wil.
Fam vd Burgt Burgt
Fam vd Burgt Burgt
01/08/2023
56 Jaar en op zoek naar een nieuwe zakelijke uitdaging. Dit is mijn kans om het roer volledig om te gooien. Of wil ik toch liever blijven werken in een klantcontact omgeving zodat ik mijn werkervaring van de afgelopen 30 jaar direct in kan zetten? Een zoektocht waarbij ik de diepte in moet. Maar waar begin ik mijn zoektocht? Een loopbaanadvies van Miranda was voor mij een heel goed begin! Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en zij heeft mij geholpen en gemotiveerd om zelf de volgende stappen te kunnen zetten. Met veel meer vertrouwen kan ik mijn zoektocht nu voortzetten. Super bedankt Miranda!
Jelle Eigenhuis
Jelle Eigenhuis
27/06/2023
Heeft me enorm geholpen met duidelijkheid geven en een uiteindelijke studiekeuze maken
Nick Hulsebosch
Nick Hulsebosch
16/05/2023
Miranda heeft me heel erg geholpen een richting te krijgen met 3 goede uitgebreiden gesprekken. Ik weet nu ook welke opleiding perfect bij mij past, terwijl ik hiervoor totaal geen idee had. Dankjewel Miranda!
Lucas Tap
Lucas Tap
16/02/2023
Tijdens de 3 gesprekken ben ik er achter gekomen wat mijn kernwaarden en kwaliteiten zijn. Daardoor weet ik veel meer over mij zelf en kan ik doelbewust een studie volgen die bij mij past.
Jesse Bak
Jesse Bak
13/12/2022
Miranda is super! Ze heeft een fijne combinatie van goede vragen op de juiste manier stellen, die ervoor zorgen dat je jezelf goed leert kennen wat is heel waardevol is. Ze heeft mij erg geholpen!
Michael Brabech
Michael Brabech
25/11/2022
In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk met een positief gevoel de deur uit gegaan. Voor iedereen die in de knoop zit met wat hij/zij wilt doen in de toekomst is dit echt een aanrader. Mij heeft het in ieder geval geholpen :)
Fleur W
Fleur W
28/10/2022
super fijne ervaring! zelf had ik hulp nodig bij het maken van een studie-keuze en Miranda heeft me echt top begeleid. Normaal is een studie zoeken een gestresst en moeilijk proces, maar door haar manier van te werk gaan creëerde ze een duidelijk overzicht en ben ik mezelf ook nog is beter gaan leren kennen.

Lees de ervaringen van Studiekeuzeadvies klanten

“Ik vond de gesprekken met Miranda erg leuk om te doen!
We hebben ook veel gelachen samen.

Ik vind zoveel dingen leuk, dat ik het lastig vond om een studie te kiezen.

Ik heb mijzelf nu veel beter leren kennen en nu weet ik, dat studies waarbij ik mensen een leuke tijd kan bezorgen, goed bij mij passen.

Maud, 18 jaar

Kwam voor Studiekeuzeadvies

“Van tevoren had ik geen idee dat het kennen van je kwaliteiten kon leiden naar een studie die echt bij je past.

Het leek wel of alle puzzelstukjes in elkaar vielen en toen werd het heel logisch welke studie bij mij past.

Hoe je zelf bent, wordt weerspiegeld in die studie.

Ik ben echt opgelucht dat ik nu weet wat ik ga doen. Die duidelijkheid vind ik echt fijn.”

Iris, 17 jaar

Kwam voor Studiekeuzeadvies

“Ik vond de gesprekken met Miranda leuk en gezellig.

Miranda gaat echt naar de kern van de persoon en het wordt duidelijk wat je wel en niet leuk vindt.

En dit alles te koppelen aan studies die bij mij passen, dat is echt mooi!”

Thijmen, 19 jaar

Kwam voor Studiekeuzeadvies

Een aantal klanten vertelt hoe zij Loopbaanadvies hebben ervaren

Ik heb in het verleden een aantal beroepstesten gedaan, maar dit is veel beter.

Dit loopbaanadvies traject is geen test. Er wordt écht naar mij gekeken. Mijn kernwaarden, wat ik goed kan en naar mijn kwaliteiten. En daaraan hebben we samen banen gekoppeld.

Ik ben echt heel tevreden.”

Mitchell, 27 jaar

Kwam voor Loopbaanadvies

“In mijn zoektocht naar een baan heb ik veel profijt gehad van het loopbaanadvies traject.

Dat komt omdat Miranda een professional is die een unieke methode gebruikt. Je maakt geen testen maar het gaat echt over jou als persoon. Wat drijft jou voort, wat zijn je motivaties en wat zijn jouw karakteristieke kenmerken.

Ik zou niemand weten die dit beter zou kunnen doen dan Miranda. Ze kan dingen ook goed aan je duidelijk maken zodat je het begrijpt.”

Teun, 24 jaar

Kwam voor Loopbaanadvies

Miranda weet op een doortastende en originele manier tot de kern te komen van je talenten en drijfveren en kan dit vertalen naar een overzichtelijk en duidelijk verslag waarmee je direct aan de slag kunt.

Ze is een fijn en warm persoon en haalt het beste in je naar boven.

Al met al heb ik ons contact als heel prettig ervaren en hoop ik dat ze nog vele anderen mag helpen met de soms lastige zoektocht in jezelf en een (bij)passende baan.

Willeke, 44 jaar

Kwam voor Loopbaanadvies

Heb je interesse in Coaching?
Dit zijn de ervaringen van eerdere klanten

“Miranda is een fijn persoon, ze straalt rust uit en luistert aandachtig.

Miranda heeft snel in kaart gebracht wat de kern van het probleem is en hierbij de juiste oefeningen uitgekozen om mij bepaalde inzichten te geven.

Na elke sessie had ik het gevoel dat ik een stap verder was en iets in de praktijk kon uitproberen.
Voor mij werkte dit heel motiverend!”

Marloes

Kwam voor Coaching

“Miranda is heel belangstellend en past het traject echt op de persoon aan.

Door de gesprekken met Miranda, weer in mijn energie teruggekomen en de stap durven nemen om eigen ambitie te volgen naast privé verantwoordelijkheden.

Door bewustwording en tools nu in staat om ‘sterk’ te staan in situaties wanneer de stress oploopt. Het werkwoord “moeten” is nu meer naar de achtergrond.

Mijn inzicht: “Ik heb altijd een keuze!” 

Maaike, 39 jaar

Kwam voor Coaching

“In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk met een positief gevoel de deur uit gegaan.

Voor iedereen die in de knoop zit met wat hij/zij wilt doen in de toekomst is dit echt een aanrader.

Mij heeft het in ieder geval geholpen 🙂!”

Michael, 24 jaar

Kwam voor Coaching