Wil je weten hoe anderen de trajecten van GoTalentPro
hebben ervaren?

Nick Hulsebosch
Nick Hulsebosch
16/05/2023
Miranda heeft me heel erg geholpen een richting te krijgen met 3 goede uitgebreiden gesprekken. Ik weet nu ook welke opleiding perfect bij mij past, terwijl ik hiervoor totaal geen idee had. Dankjewel Miranda!
Lucas Tap
Lucas Tap
16/02/2023
Tijdens de 3 gesprekken ben ik er achter gekomen wat mijn kernwaarden en kwaliteiten zijn. Daardoor weet ik veel meer over mij zelf en kan ik doelbewust een studie volgen die bij mij past.
Jesse Bak
Jesse Bak
13/12/2022
Miranda is super! Ze heeft een fijne combinatie van goede vragen op de juiste manier stellen, die ervoor zorgen dat je jezelf goed leert kennen wat is heel waardevol is. Ze heeft mij erg geholpen!
Michael Brabech
Michael Brabech
25/11/2022
In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk met een positief gevoel de deur uit gegaan. Voor iedereen die in de knoop zit met wat hij/zij wilt doen in de toekomst is dit echt een aanrader. Mij heeft het in ieder geval geholpen 🙂
Fleur W
Fleur W
28/10/2022
super fijne ervaring! zelf had ik hulp nodig bij het maken van een studie-keuze en Miranda heeft me echt top begeleid. Normaal is een studie zoeken een gestresst en moeilijk proces, maar door haar manier van te werk gaan creëerde ze een duidelijk overzicht en ben ik mezelf ook nog is beter gaan leren kennen.
Willeke van der Z.
Willeke van der Z.
06/09/2022
Miranda weet op een doortastende en originele manier tot de kern te komen van je talenten en drijfveren en kan dit vertalen naar een overzichtelijk en duidelijk verslag waarmee je direct aan de slag kunt. Ze is een fijn en warm persoon en haalt het beste in je naar boven. Al met al heb ik ons contact als heel prettig ervaren en hoop ik dat ze nog vele anderen mag helpen met de soms lastige zoektocht in jezelf en een (bij)passende baan.
Amalia Gomez Rodriguez
Amalia Gomez Rodriguez
30/06/2022
Miranda heeft mij enorm geholpen toen ik tegen mijn studiekeuze aanliep. Op dat moment zat ik al in mijn tweede jaar van mijn bachelor, en ik bleef twijfelen over mijn studiekeuze. Aan de andere kant durfde ik geen switch te maken, omdat ik niet bij mezelf kon aanvoelen wat ik nu écht leuk zou vinden en vooral wat bij mij zou passen. Ik heb het als enorm prettig ervaren om hier middels gesprekken en oefeningen achter te komen. Hiervoor heb ik alle mogelijke studiekeuze testjes al ingevuld, maar ik weet stiekem ook prima hoe ik de uitkomst daarvan kan sturen. Daarnaast zijn vind ik tests vrij statisch en kan ik hier geen opmerkingen of komma's bij plaatsen, waar ik persoonlijk wel heel erg behoefte aan heb. Ik voelde mij op mijn gemak om over alles te vertellen en vond het erg leerzaam om mijzelf 'in kaart gebracht' te zien. Ook vond ik het super om weer te beginnen bij de kern en weer te ervaren waar ik enthousiast en gemotiveerd van wordt. Al met al paste dit dus heel prettig bij mij persoonlijk en heb ik het ook ervaren als een overzichtelijk en logisch proces (en advies) op maat.
Peter van Wijk
Peter van Wijk
27/04/2022
Miranda heeft Sem fantastisch op weg geholpen in zijn studiekeuze. We zijn heel blij met het resultaat.
Puck Smeink
Puck Smeink
15/04/2022
Pauline van den Berg-Cruysheer
Pauline van den Berg-Cruysheer
17/02/2022
Op de studiekeuzebeurs in Utrecht hebben wij Miranda ontmoet. Binnen twintig minuten had zij al door hoe mijn dochter in elkaar zit, aan de hand van twee doortastende oefeningen. Inmiddels heeft Tara (18 jaar) een loopbaancoaching gehad en kwam enorm blij thuis: Miranda is iemand die in staat is om met veel enthousiasme, oprechte aandacht, inlevingsvermogen, expertise en zonder oordeel te begeleiden. Via kwaliteiten en competenties van Tara kwam zij uit op een studiekeuze die haar in ieder geval op het juiste pad zet in haar toekomst. Een investering die veel verder gaat dan de bestaande studiekeuzetesten/ assessments op papier. Aanrader!

Lees de ervaringen van klanten die Studiekeuzeadvies vroegen aan GoTalentPro

“Ik vond de gesprekken met Miranda erg leuk om te doen!
We hebben ook veel gelachen samen.

Ik vind zoveel dingen leuk, dat ik het lastig vond om een studie te kiezen.

Ik heb mijzelf nu veel beter leren kennen en nu weet ik, dat studies waarbij ik mensen een leuke tijd kan bezorgen, goed bij mij passen.

Maud, 18 jaar

Kwam voor Studiekeuzeadvies

“Van tevoren had ik geen idee dat het kennen van je kwaliteiten kon leiden naar een studie die echt bij je past.

Het leek wel of alle puzzelstukjes in elkaar vielen en toen werd het heel logisch welke studie bij mij past.

Hoe je zelf bent, wordt weerspiegeld in die studie.

Ik ben echt opgelucht dat ik nu weet wat ik ga doen. Die duidelijkheid vind ik echt fijn.”

Iris, 17 jaar

Kwam voor Studiekeuzeadvies

“Ik vond de gesprekken met Miranda leuk en gezellig.

Miranda gaat echt naar de kern van de persoon en het wordt duidelijk wat je wel en niet leuk vindt.

En dit alles te koppelen aan studies die bij mij passen, dat is echt mooi!”

Thijmen, 19 jaar

Kwam voor Studiekeuzeadvies

Een aantal klanten vertelt hoe zij het traject Loopbaanadvies hebben ervaren.

Ik heb in het verleden een aantal beroepstesten gedaan, maar dit is veel beter.

Dit loopbaanadvies traject is geen test. Er wordt écht naar mij gekeken. Mijn kernwaarden, wat ik goed kan en naar mijn kwaliteiten. En daaraan hebben we samen banen gekoppeld.

Ik ben echt heel tevreden.”

Mitchell, 27 jaar

Kwam voor Loopbaanadvies

“In mijn zoektocht naar een baan heb ik veel profijt gehad van het loopbaanadvies traject.

Dat komt omdat Miranda een professional is die een unieke methode gebruikt. Je maakt geen testen maar het gaat echt over jou als persoon. Wat drijft jou voort, wat zijn je motivaties en wat zijn jouw karakteristieke kenmerken.

Ik zou niemand weten die dit beter zou kunnen doen dan Miranda. Ze kan dingen ook goed aan je duidelijk maken zodat je het begrijpt.”

Teun, 24 jaar

Kwam voor Loopbaanadvies

Miranda weet op een doortastende en originele manier tot de kern te komen van je talenten en drijfveren en kan dit vertalen naar een overzichtelijk en duidelijk verslag waarmee je direct aan de slag kunt.

Ze is een fijn en warm persoon en haalt het beste in je naar boven.

Al met al heb ik ons contact als heel prettig ervaren en hoop ik dat ze nog vele anderen mag helpen met de soms lastige zoektocht in jezelf en een (bij)passende baan.

Willeke, 44 jaar

Kwam voor Loopbaanadvies

Wil je meedoen aan het programma Talentontwikkeling voor Professionals?
Dit zijn de voordelen die eerdere deelnemers uit het traject hebben meegenomen.

“Miranda is een fijn persoon, ze straalt rust uit en luistert aandachtig.

Miranda heeft snel in kaart gebracht wat de kern van het probleem is en hierbij de juiste oefeningen uitgekozen om mij bepaalde inzichten te geven.

Na elke sessie had ik het gevoel dat ik een stap verder was en iets in de praktijk kon uitproberen.
Voor mij werkte dit heel motiverend!”

Marloes, 43 jaar

Kwam voor Talentontwikkeling

“Miranda is heel belangstellend en past het traject echt op de persoon aan.

Door de gesprekken met Miranda, weer in mijn energie teruggekomen en de stap durven nemen om eigen ambitie te volgen naast privé verantwoordelijkheden.

Door bewustwording en tools nu in staat om ‘sterk’ te staan in situaties wanneer de stress oploopt. Het werkwoord “moeten” is nu meer naar de achtergrond.

Mijn inzicht: “Ik heb altijd een keuze!” 

Maaike, 39 jaar

Kwam voor Talentontwikkeling

“In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk met een positief gevoel de deur uit gegaan.

Voor iedereen die in de knoop zit met wat hij/zij wilt doen in de toekomst is dit echt een aanrader.

Mij heeft het in ieder geval geholpen 🙂!” 

Michael, 24 jaar

Kwam voor Talentontwikkeling