Loopbaanadvies

Ontdek de baan die jou plezier en voldoening geeft

Je wilt een baan die plezier geeft, waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waarbij je concreet ziet wat jouw bijdrage is aan het grotere geheel. Plezier en voldoening ga je ervaren wanneer jij naadloos past bij de baan en wanneer je gaat werken in een voor jou fijne werkomgeving.

Ik help jou door middel van de unieke persoonlijke methode voor loopbaanadvies (geen testen invullen, maar een persoonlijke benadering) jouw purpose en ware talenten te ontdekken zodat jij samen gaat vallen met je baan. Daarnaast kijken we ook welk type werkomgeving het beste bij jou past. Het wordt helder voor jou waaraan jouw ideale baan en werkomgeving moet voldoen en zo kun jij voor jezelf een juiste loopbaankeuze maken. Een loopbaankeuze die goed past bij wie jij in essentie bent.

Wie ben jij écht?

De rode draad in mijn werk is om jezelf echt deep down te leren kennen. En dat gaat verder dan de kennis die je nu al over jezelf hebt. Dit gaat over het ontdekken van jouw echte essentie. Over jouw purpose en ware talenten. In dit filmpje wordt de rode draad van mijn manier van werken verder toegelicht.

Miranda heeft me goed geholpen met mijn vervolgstappen in mijn carrière.

Via prettige gesprekken en leuke oefeningen krijg je een goed beeld
welke richting bij je past.

– Tim, 37  jaar

loopbaan advies

Loopbaanadviestraject

Het loopbaanadviestraject bestaat uit drie opeenvolgende modules waarbij je na elke module zelf de keuze hebt om door te gaan met de volgende. Na afronding van elke module ontvang je een digitaal rapport met informatie die we over jou hebben verzameld.

Het is de moeite waard om bij je leidinggevende te informeren of jouw werkgever bereid is te investeren in een loopbaanadviestraject voor zijn medewerkers. Veel werkgevers begrijpen namelijk dat investeren in medewerkers ook een investering in het bedrijf zelf is. Daarom is het raadzaam om dit even na te vragen.

Module 1 “Wie ben ik?”, duurt 4 uur en het tarief bedraagt € 595,- (particulier tarief) en € 795,- (zakelijk tarief), inclusief een digitaal rapport.
Module 2 “Wat wil ik graag en wat kan ik goed?”, duurt 3 uur en het tarief bedraagt € 495,- (particulier tarief) en € 695,- (zakelijk tarief), inclusief een digitaal rapport.
Module 3 “Welk type baan/werkomgeving past bij mij plus een actieplan”, duurt 3 uur en het tarief bedraagt € 495,- (particulier tarief) en € 695,- (zakelijk tarief), inclusief een digitaal rapport.
Alle tarieven zijn vrij van BTW.

De loopbaangesprekken worden in principe gehouden in Amstelveen, maar als het voor jou handiger is om de gesprekken op jouw werklocatie te laten plaatsvinden, is dat ook mogelijk. In dit geval worden reiskosten en een kilometervergoeding in rekening gebracht.

Maak een afspraak voor informatie
over loopbaanadvies

Wil jij ook mijn unieke methode voor loopbaanadvies inzetten om te weten wat jouw purpose en ware talenten zijn en welke baan daar het beste bij past?
Of ben jij leidinggevende en wil je investeren in een loopbaanadviestraject van je medewerker?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je weten hoe anderen het
GoTalentPro traject voor loopbaanadvies
hebben ervaren?

Ik heb in het verleden een aantal beroepstesten gedaan, maar dit is veel beter.

Dit loopbaanadvies traject is geen test. Er wordt écht naar mij gekeken. Mijn kernwaarden, wat ik goed kan en naar mijn kwaliteiten. En daaraan hebben we samen banen gekoppeld.

Ik ben echt heel tevreden.”

Mitchell, 27 jaar

“Miranda weet op een doortastende en originele manier tot de kern te komen van je talenten en drijfveren en kan dit vertalen naar een overzichtelijk en duidelijk verslag waarmee je direct aan de slag kunt.

Ze is een fijn en warm persoon en haalt het beste in je naar boven.

Al met al heb ik ons contact als heel prettig ervaren en hoop ik dat ze nog vele anderen mag helpen met de soms lastige zoektocht in jezelf en een (bij)passende baan.”

Willeke, 44 jaar

“Miranda heeft mij op professionele wijze geholpen bij mijn loopbaantraject.

Na 20 jaar geleden het secretaresse vak in te zijn gerold werd het voor mij tijd voor reflectie en daar heeft Miranda mij op een prettige, ontspannen en open manier bij begeleid.

In totaal heb ik 3 modules gevolgd. Na iedere module ontving ik in mijn mailbox een Powerpoint document met een duidelijke weergave van mijn antwoorden.

Het was een leerzaam, inzichtelijk, laagdrempelig en nuttig traject waarbij de informatie direct toepasbaar is.

Mijns inziens is Miranda een vakvrouw die weet waar ze het over heeft en (veel) plezier heeft in haar werk.

Nogmaals dank Miranda!”

Kim, 42 jaar