Loopbaanadvies

Ontdek welke baan het beste bij jou past. Een baan waarin jij het allerbeste uit jezelf haalt. 

Voor wie?
Voor iedereen tussen de 25 en 60 jaar die gemotiveerd is het allerbeste uit zichzelf te halen en graag wil weten welk type baan het beste bij hem/haar past.

Hoe pakken we dit aan?
Ik maak gebruik van een loopbaanadvies traject dat bestaat uit specifieke interviews en verschillende oefeningen.

Op een heldere en overzichtelijke manier leg ik aan je uit wat we gaan doen en waarom, zodat het voor jou duidelijk is hoe het traject werkt. Mijn stijl kenmerkt zich door doelgerichtheid, enthousiasme en oprechte betrokkenheid bij jou. 

Het traject bestaat uit vier gesprekken van ongeveer anderhalf uur per gesprek. Het wordt duidelijk wat jouw kwaliteiten zijn, wat jij belangrijk vindt en waar jij goed in bent. Op basis van deze informatie zie je duidelijk, aan welke voorwaarden een baan voor jou moet voldoen. Ook wordt helder waarom bepaalde banen (die je misschien al hebt gedaan) niet bij jou passen. 

Het resultaat is een overzicht van zo’n drie banen die goed bij jou passen. Ook kijken we naar de praktische haalbaarheid (nog een studie volgen, financiële gevolgen, verhuizen, etc.). Je maakt dus een baankeuze op basis van wie je bent en wat praktisch haalbaar is. En dat voelt dan ook logisch en stevig voor je aan. 

Alle informatie wordt vastgelegd in een overzichtelijk document en wordt aan je overhandigd na het traject.

Nadat je jouw baankeuze hebt gemaakt, zou ik het heel leuk vinden om contact te houden en over je ervaringen met jouw baan te horen.

Wat kost het?
Prijs is op aanvraag. 

Op welke locatie?
In Amstelveen. Wanneer je buiten Amstelveen woont, kan ik ook naar jou toekomen. Ook is er de mogelijkheid om het traject online te doen.

Wat levert het je op?
Naast dat je weet welke type banen het beste bij jou passen, heb je ook een goed inzicht in jezelf gekregen.