Loopbaanadvies

Ontdek wat je mist in je huidige baan. Of ontdek welke baan het beste bij jouw talenten past.

Voor wie?
Voor professionals die gemotiveerd zijn het allerbeste uit zichzelf te halen en graag willen weten wat zij missen in hun huidige baan en/of willen ontdekken welke baan het beste bij hen past.

Hoe pakken we dit aan?
Het loopbaanadviestraject bestaat uit drie modules.
Je kunt na elke module zelf beslissen  of je gebruik wilt maken van een opvolgende module.  
De modules bestaan uit specifieke interviews en verschillende oefeningen.

Module 1
Het resultaat van deze module is inzicht in jouw behoeften, kwaliteiten, interesses, activiteiten die jij goed kunt, jouw kernwaarden en de voorwaarden waaraan een werkomgeving voor jou moet voldoen om op je best te functioneren.
Deze informatie wordt ook in de Talenten-Baan-Checklist® ingevuld zodat je kunt zien wat je mist in je huidige baan.

Het kan zijn dat met wat aanpassingen in je huidige baan je weer met veel plezier kunt werken. Het kan ook zijn dat die aanpassingen niet mogelijk zijn en dat je verder wil onderzoeken welke baan en werkomgeving beter bij jou past. Dan starten we met Module 2.

Module 2
Het resultaat van Module 2 is dat je inzicht hebt in welke banen en branches jou aantrekkelijk lijken en waarom jij dit vindt.

Modules 1 en 2 geven informatie over wie je bent, wat je kan en wat je wil. Ook heb je inzicht in welke banen en branches jij aantrekkelijk vindt. Wellicht is deze informatie voldoende voor je om op zoek te gaan naar een passende baan.
Het kan ook zijn dat je nog een verdieping wilt maken en jouw thema’s meer wilt uitdiepen. Thema’s zijn een combinatie van jouw talenten en behoeften.

Dan starten we met Module 3.

Module 3
Het resultaat van deze module is dat het duidelijk voor je is welke thema’s in een baan voor jou moeten zitten zodat jij je talenten ten volle kunt inzetten. Vervolgens koppel jij deze thema’s aan banen die goed hierbij passen. Samen bespreken wij jouw thema’s , jouw ideale baan en sluiten we af met een concreet actieplan met wat er nodig is om bij jouw ideale baan te komen.

Alle informatie wordt vastgelegd in een overzichtelijk document en wordt aan je overhandigd na elke module.

De woorden die klanten gebruiken om mij te omschrijven als coach zijn: 
Empathisch, pragmatisch, stimulerend en doelgericht.

Wat kost het?
Prijs is op aanvraag. 

Op welke locatie?
In Amstelveen. Wanneer je buiten Amstelveen woont, kan ik ook naar jou toekomen. Ook is er de mogelijkheid om het traject online te doen.

Wat levert het je op?
Inzicht in wat je mist in je huidige baan en welke type banen goed bij je passen. Daarnaast heb je ook een goed inzicht in je talenten gekregen.