Mijn naam is Miranda Brugman en ik woon en werk in Amstelveen.

Ik begeleid jongeren en volwassenen bij het ontdekken van hun ware talenten zodat zij passende studie – en loopbaankeuzes kunnen maken. Keuzes die naadloos passen bij wie zij in essentie zijn.
Naast studie- en loopbaanadvies, coach ik ook Professionals die zich verder willen ontwikkelen in hun carrière.

Talenten ontdekken via een unieke methode

Hoe ontdekken we samen jouw ware talenten? Dit wordt uitgelegd in deze video.

Miranda Brugman

Ervaring in bedrijfsleven en Geregistreerd Coach

Met meer dan 25 jaar ervaring in diverse marketingfuncties binnen het internationale bedrijfsleven, realiseer ik me maar al te goed dat het temidden van de dagelijkse hectiek een uitdaging is om aandacht en tijd aan jezelf te besteden. Vragen als “Wat drijft mij?”, “Waar sta ik voor?” en “Wat is mijn passie?” blijken ook lastig te beantwoorden als je er niet bewust bij stil gaat staan. Ik heb zelf ook altijd moeite gehad om hier de tijd en ruimte voor te vinden.
Gelukkig groeit het besef bij steeds meer werkgevers dat persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers van groot belang is. Zij zijn bereid om tijd en middelen beschikbaar te stellen om jou hierin te ondersteunen. Zelfs tijdens werktijd. Het inhuren van een externe coach is steeds meer gebruikelijk. Vraag het eens na bij je werkgever. Vaak is er veel meer mogelijk dan je nu denkt!

Ik ben geregistreerd Coach Practitioner en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en bij Studiekeuze Nederland. Ook heb ik het diploma Bachelor International Marketing and Management behaald aan de Amsterdam University of Applied Sciences.
Mijn aanpak wordt gekenmerkt door betrokkenheid, lichtheid met diepgang, aanmoediging en doelgerichtheid.