Mijn naam is Miranda Brugman en ik woon en werk in Amstelveen.

Vanuit GoTalentPro begeleid ik jongeren en (jong) volwassenen bij het ontdekken van hun ware talenten zodat zij passende studie – en loopbaankeuzes kunnen maken. Keuzes die naadloos passen bij wie zij in essentie zijn. Keuzes die leiden tot voldoening en plezier en die een stevige boost geven aan hun zelfvertrouwen.

Talenten ontdekken via een unieke methode

Hoe ontdekken we samen jouw ware talenten? Dit wordt uitgelegd in deze video.

Naast begeleiding bij passende studie- en loopbaankeuzes, begeleid ik ook Professionals die stappen willen maken in hun carrière, maar merken dat zij op bepaalde gebieden niet verder groeien. Samen met hen ga ik op zoek naar hun ware potentieel, krijgen zij inzichten in de redenen of oorzaken waarom zij hun doel nu niet halen en help ik ze inzien wat zij moeten doen of juist moeten laten om hun doel wél te bereiken.

“Miranda is heel belangstellend en past het traject echt op de persoon aan.”

– Maaike

 

 

 

 

Miranda Brugman

Geregistreerd Coach Practitioner

Om dit te kunnen en mogen doen ben ik geregistreerd Coach Practitioner en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en bij Studiekeuze Nederland, een vereniging van professionele en onafhankelijke studiekeuzecoaches door heel Nederland.
Ik heb de EQA-keurmerk (European Quality Award) opleidingen Post-HBO Register Diploma Coach Practitioner en Diploma Coach Foundation gedaan, die ik beide heb gevolgd bij BGL & Partners in Hoofddorp. Tevens heb ik de Opleiding Studiekeuzecoach bij Annet Brinkhuis Opleidingen in Laren gevolgd. Daarnaast beschik ik over de Bachelor International Marketing and Management, die ik aan de Amsterdam University of Applied Sciences heb behaald.

Ik ga echt naar de ware kern van jou. Verder typeert mijn manier van werken zich als betrokken, luchtig (met diepgang), aanmoedigend en doelgericht.

Als je meer wilt weten over hoe ik je kan helpen met loopbaanadvies, studiekeuzeadvies of talentontwikkeling voor Professionals, dan verwijs ik je graag door naar de betreffende pagina’s.