Over mij

Mijn naam is Miranda Brugman en ik woon en werk in Amstelveen.

Achtergrond
Ik heb altijd interesse gehad in wat mensen drijft en vooral waarom zij de dingen doen die zij doen. In mijn werk als marketeer heeft mij dit altijd geholpen om de behoeften van mensen te begrijpen en dit in te vullen met producten en diensten waarvan zij blij worden.

Tijdens dit werk merkte ik dat, naast het ontwikkelen van nieuwe marketingconcepten, ik het ook heel leuk vond om medewerkers en collega’s te laten inzien over welke mooie kwaliteiten zij beschikken en hen aan te moedigen om zich op deze sterktes te gaan focussen in plaats van op de dingen waarin zij minder goed zijn. Want je wordt gewoon gelukkiger wanneer je je focust op je kwaliteiten en deze ook ten volle kan inzetten.

GoTalentPro
Met GoTalentPro begeleid ik mensen bij het ontdekken van hun ware talenten zodat zij passende loopbaan- en studiekeuzes kunnen maken. Ik geloof niet in het afnemen van testen; ik maak gebruik van een unieke methode. Voor meer informatie zie dit filmpje.

De woorden die mijn klanten gebruiken om mij te beschrijven als coach zijn: empathisch, pragmatisch, stimulerend en doelgericht.

Wat mij drijft is om mensen aan te moedigen het allerbeste uit zichzelf te halen zowel in studies als in banen.

Opleidingen

  • Post-HBO Register Diploma Coach Practitioner
  • Diploma Coach Foundation

Beide opleidingen heb ik gevolgd bij BGL & Partners in Hoofddorp en hebben beide het EQA-keurmerk (European Quality Award).

  • Opleiding Studiekeuzecoach bij Annet Brinkhuis Opleidingen in Laren
  • Bachelor International Marketing and Management, Amsterdam University of Applied Sciences.