Over mij

Mijn naam is Miranda Brugman en ik woon en werk in Amstelveen.

Achtergrond
Ik heb altijd interesse gehad in wat mensen drijft en vooral waarom zij de dingen doen die zij doen. In mijn werk als marketeer heeft mij dit altijd geholpen om de behoeften van mensen te begrijpen en dit in te vullen met producten en diensten waarvan zij blij worden.

Tijdens dit werk merkte ik dat, naast het ontwikkelen van nieuwe marketingconcepten, ik het ook heel leuk vond om medewerkers en collega’s te laten inzien over welke mooie kwaliteiten zij beschikken en hen aan te moedigen om zich op deze sterktes te gaan focussen in plaats van op de dingen waarin zij minder goed zijn. Want je wordt gewoon gelukkiger wanneer je je focust op je kwaliteiten en deze ook ten volle kan inzetten.

GoTalentPro
Ik ondersteun mensen bij het laten inzien over welke mooie kwaliteiten zij beschikken en dat zij op basis hiervan keuzes kunnen maken die écht bij hen passen en waarvan zij gelukkig worden.

Met GoTalentPro ondersteun ik zowel jongeren bij het maken van een passende studiekeuze alsook mensen die om welke reden dan ook behoefte hebben om te weten welke baan écht bij hen past.

Wat mij drijft is om mensen aan te moedigen het allerbeste uit zichzelf te halen zowel in studie als in banen.

Opleidingen
Certificaat Studiekeuzecoach behaald in 2018 bij Annet Brinkhuis Opleidingen in Laren.

Studiekeuzecoach

Diploma Coach Foundation behaald in 2019 bij BGL & Partners in Hoofddorp. De opleiding Coach Foundation heeft een EQA-keurmerk (European Quality Award). 

Loopbaancoach

loopbaancoach