STUDIEKEUZEADVIES

Kies de studie die bij jou past

Sta jij op het punt een profiel, studie of een master te kiezen, maar heb je geen idee wat er nu echt bij je past? Ben je bang de verkeerde keuze te maken? Of heb je er eigenlijk nooit echt over nagedacht welke richting je op wilt? Met mijn traject voor studiekeuzeadvies begeleid ik jou zodat jij wél een passende studiekeuze kan maken.

De studie kiezen die écht bij je past

Tijdens het studiekeuzetraject begeleid ik jou bij het krijgen van zelfinzicht. Zelfinzicht krijg je door het doen van verschillende oefeningen, door het maken van opdrachten en door onze gesprekken. Je krijgt inzicht over wat jou motiveert, wat jij belangrijk vindt en wat jouw talenten zijn. Met deze informatie kun je veel makkelijker een onderbouwde profiel- of (master)studiekeuze maken. Ook zal je zien dat bepaalde studies toch minder goed bij je passen dan je misschien eerder had gedacht. Ook kijken we samen naar waar je wil studeren, wat de toelatingscriteria zijn, de kosten van de studie etc. Hierdoor wordt jouw studiekeuze niet alleen goed onderbouwd, maar is ook gebaseerd op wat praktisch haalbaar is. De meest logische keuze voor jou dus!

“Miranda heeft mijn ogen
geopend om te kijken naar
andere studies waar
ik zelf nooit op zou komen.
Dit traject is dan ook
echt een aanrader!”

– Isabella, 16 jaar

ik vind geen enkele opleiding leuk

Het studiekeuzetraject

Op een relaxte, luchtige en begrijpelijke manier bied ik een studiekeuzetraject aan dat bestaat uit drie gesprekken waarin je verschillende oefeningen en opdrachten zult doen. Dit studiekeuzetraject zal drie tot vier weken duren. Wanneer het traject voltooid is, ben jij in staat om een onderbouwde studiekeuze te maken! Geen onzekerheid en twijfels meer. Maar een studiekeuze waarvan je weet dat die goed bij je past!

Het tarief  voor het studiekeuzetraject inclusief digitaal rapport is € 695,- (vrij van BTW).

In principe vinden de gesprekken voor jouw studiekeuzeadvies plaats in Amstelveen. Wanneer het voor jou niet mogelijk is om naar mij toe te komen, kunnen de gesprekken ook bij jou thuis plaatsvinden. In dit geval breng ik een reistijd- en kilometervergoeding in rekening.

Rapport met complete onderbouwing van studiekeuzeadvies

Tijdens het traject leggen we alle informatie vast in een digitaal rapport. Aan het eind van het traject maken we dit rapport compleet met het studiekeuzeadvies en een concreet actieplan. Het is een goed onderbouwd persoonlijk rapport waar je steeds weer op kan terugvallen wanneer je concrete stappen gaat zetten richting je studiekeuze.

Een bijkomend voordeel: dit studiekeuzetraject geeft je een goed inzicht van jezelf, wat ook kan helpen bij het maken van keuzes naast je studie, zoals bijvoorbeeld het kiezen van een passende baan.

Maak een afspraak voor informatie over studiekeuzeadvies

Wil jij aan de slag met dit studiekeuzetraject om te komen tot de studie, die echt bij je past?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek, waarin jij vragen kunt stellen en ik mijn werkwijze aan je toelicht.

Wil je weten hoe anderen het
GoTalentPro traject voor studiekeuzeadvies
hebben ervaren?

“Ik vond de gesprekken met Miranda erg leuk om te doen!
We hebben ook veel gelachen samen.

Ik vind zoveel dingen leuk, dat ik het lastig vond om een studie te kiezen.

Ik heb mijzelf nu veel beter leren kennen en nu weet ik, dat studies waarbij ik mensen een leuke tijd kan bezorgen, goed bij mij passen.

Maud, 18 jaar

“Ik wist niet welke Master studie ik moest gaan doen. Na 3 sessies met Miranda is het mij nu duidelijk!

Miranda is warm en je voelt je snel vertrouwd bij haar. Zij is een professional die goed doorvraagt en mij liet nadenken over mijzelf. Zij heeft een duidelijke structuur in de gesprekken. Ik vond dat prettig.

Je krijgt echt veel informatie over jezelf. Ik ben opgelucht dat ik nu weet welke Master studie ik ga doen!”

Sten, 21 jaar

“Ik vond de gesprekken met Miranda leuk en gezellig.

Miranda gaat echt naar de kern van de persoon en het wordt duidelijk wat je wel en niet leuk vindt.

En dit alles te koppelen aan studies die bij mij passen, dat is echt mooi!”

Thijmen, 19 jaar