tussenjaar

Relaxed Tussenjaar®

Zorgeloos je tussenjaar in

Kun jij ook niet wachten op je tussenjaar? Even helemaal geen verplichtingen en lekker doen wat jij wil. Hoe fijn is dat?
Je kunt je tussenjaar gebruiken om uit te vinden welke studie bij je past, maar je kunt natuurlijk ook andere dingen gaan doen. Denk aan  vrijwilligerswerk, een talenreis, werken in het buitenland of op reis gaan. Wanneer je deze dingen wil gaan doen, is het fijn wanneer je van tevoren weet welke studie je na je tussenjaar gaat doen.

Vóór oktober je studiekeuze maken

Ik heb een tijdlijn voor een relaxed tussenjaar gemaakt. Hierop kun je zien in welke maanden de Open Dagen zijn, wat de aanmelddeadlines zijn en in welke maanden de selecties plaatsvinden. Dus wanneer je bijvoorbeeld op reis wil, dan zie je ook dat het handig is om vóór oktober te weten welke studies bij je passen. Dan kun je in oktober en november naar de Open Dagen van die studies en je vervolgens inschrijven. En dan kun je écht relaxed je tussenjaar beginnen!

“Ik houd van een doel hebben. Heel chill dat ik weet welke studie ik na mijn tussenjaar ga doen.”

– Tom, 18 jaar

tussenjaar studiekeuze

Het studiekeuzetraject

Op een relaxte, luchtige en begrijpelijke manier bied ik een studiekeuzetraject aan dat bestaat uit drie gesprekken waarin je verschillende oefeningen en opdrachten zult doen. Dit studiekeuzetraject zal drie tot vier weken duren. Wanneer het traject voltooid is, ben jij in staat om een onderbouwde studiekeuze te maken! Geen onzekerheid en twijfels meer, maar een studiekeuze waarvan je weet dat die goed bij je past. Zo kun jij ontspannen aan je tussenjaar beginnen.

Document met een compleet overzicht van studiekeuzeadvies

Tijdens het traject leggen we alle informatie vast in een digitaal document. Aan het eind van het traject maken we dit document compleet met het studiekeuzeadvies en een concreet actieplan. Het is een goed onderbouwd persoonlijk document waar je steeds weer op kan terugvallen wanneer je concrete stappen gaat zetten richting je studiekeuze.

Een bijkomend voordeel: dit studiekeuzetraject geeft je een goed inzicht van jezelf, wat ook kan helpen bij het maken van keuzes naast je studie, zoals bijvoorbeeld het kiezen van een passende baan.

In principe vinden de gesprekken voor jouw studiekeuzeadvies plaats in Amstelveen. Wanneer het voor jou niet mogelijk is om naar mij toe te komen, kunnen de gesprekken ook bij jou thuis plaatsvinden.

Het tarief  voor het studiekeuzetraject inclusief het digitale einddocument is € 595,- (vrij van BTW).

Maak een afspraak voor informatie over studiekeuzeadvies

Wil jij aan de slag met dit studiekeuzetraject en relaxed je tussenjaar in?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis Zoom kennismakingsgesprek, waarin jij vragen kunt stellen en ik mijn werkwijze aan je toelicht.

Wil je weten hoe anderen het
GoTalentPro traject voor studiekeuzeadvies
hebben ervaren?

“Ik vond de gesprekken met Miranda erg leuk om te doen!
We hebben ook veel gelachen samen.

Ik vind zoveel dingen leuk, dat ik het lastig vond om een studie te kiezen.

Ik heb mijzelf nu veel beter leren kennen en nu weet ik, dat studies waarbij ik mensen een leuke tijd kan bezorgen, goed bij mij passen.

Maud, 18 jaar

“Miranda heeft mij geholpen toen ik was gestopt met mijn studie.

Aan de hand van meerdere gesprekken en opdrachten heeft ze mij geholpen de juiste route te vinden voor een andere studie.

Deze keuze is goed uitgepakt, ik volg nog steeds dezelfde opleiding die uit de gesprekken voortkwam en dit bevalt erg goed!

Dankje Miranda!”

Len, 19 jaar

“Ik vond de gesprekken met Miranda leuk en gezellig.

Miranda gaat echt naar de kern van de persoon en het wordt duidelijk wat je wel en niet leuk vindt.

En dit alles te koppelen aan studies die bij mij passen, dat is echt mooi!”

Thijmen, 19 jaar

Twijfel je nog tussen een paar studies?

Dan is Studiekeuze Final Check® geschikt voor jou!

👇