STUDIEKEUZE FINAL CHECK®

Het laatste zetje om de juiste studie te kiezen

Heb je al een duidelijk beeld van wie je bent en waar je interesses liggen, maar twijfel je nog tussen een paar studies?
Dan is Studiekeuze Final Check® geschikt voor jou!

Na twee uur weet jij welke studie het beste bij jou past

Je kent jezelf al best goed en weet ook wat je interessant vindt. Je hebt je al aardig verdiept in verschillende studies en nu blijven er zo’n drie studies over die je leuk lijken. Maar welke studie past nu het beste bij je? Met Studiekeuze Final Check® weet jij na een gesprek van twee uur welke studie het beste bij jou past.

“Ik ben super blij
met de zekerheid
die ik heb gekregen
na het gesprek”

– Lisa, 19 jaar

studiekeuzeadvies

Hoe pakken we het aan?

We maken eerst even gratis kennis met elkaar via de telefoon of via Zoom. Op basis van dit gesprek wordt het mij duidelijk wat jij nog nodig hebt om je uiteindelijke studiekeuze te maken. Ik maak een voorstel op maat en wanneer jij hiermee akkoord gaat dan plannen we een gesprek van twee uur in. Tijdens dit gesprek doen we bepaalde oefeningen en kom jij achter de ontbrekende puzzelstukjes over jezelf die nodig zijn om een goed onderbouwde studiekeuze te maken.  De jongeren die de Studiekeuze Final Check® al hebben gedaan, zeggen dat zij zich na dit gesprek opgelucht voelden. Het werd hen helder waarom die ene studie het beste past en die andere studies toch niet. Deze zekerheid vonden zij heel prettig.

De resultaten in een overzichtelijk document

De resultaten van de verschillende oefeningen inclusief een concreet stappenplan leg ik voor je vast in een overzichtelijk document en mail ik je na ons gesprek. Zo kun je het thuis nog eens rustig nalezen en eventueel bespreken met je ouders of anderen.

In principe vinden het gesprek voor Studiekeuze Final Check® plaats in Amstelveen. Wanneer het voor jou niet mogelijk is om naar mij toe te komen, kan het gesprek ook bij jou thuis plaatsvinden.

Het tarief  voor Studiekeuze Final Check® inclusief het digitale einddocument is € 295,- (vrij van BTW).

Maak een afspraak voor informatie over Studiekeuze Final Check®

Wil jij na twee uur weten welke studie het beste bij jou past?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek zodat we helder krijgen wat jij nog nodig hebt om je finale studiekeuze te maken.

Wil je weten hoe anderen
Studiekeuze Final Check®
hebben ervaren?

“Dank voor je positieve bijdrage, Miranda!

Ik ben erg blij dat je zo’n helder perspectief hebt kunnen scheppen voor mijn dochter.

Dit was het laatste zetje dat ze nodig had.

Moeder van dochter van 18 jaar

“Ik ben zo opgelucht dat ik nu weet welke studie het beste bij mij past.

Het gesprek heeft mij zekerheid gegeven dat dit de goede studie voor mij is.”

Lisa, 19 jaar