Talenten-Baan-Checklist®

Je ziet in één oogopslag waarom je huidige baan niet bij jou past en hoe je dit oplost

Voor wie?
Voor iedereen tussen de 25 en 60 jaar die gemotiveerd is het allerbeste uit zichzelf te halen en voelt dat dit nu niet gebeurt in zijn/haar huidige baan. Je wilt helder krijgen  wat er ontbreekt in deze baan en wil vervolgens hier actie op nemen zodat je weer met meer plezier en voldoening aan het werk bent.

Hoe pakken we dit aan?
In twee gesprekken van ongeveer anderhalf uur krijgen we helder wat jouw drijfveren, kwaliteiten en kernwaarden zijn. Ook krijg je duidelijk waar je écht goed in bent en waaraan een werkomgeving voor jou moet voldoen om op je best te functioneren. 

Het resultaat is een Talenten-Baan-Checklist waarin al jouw persoonlijke elementen worden afgezet tegen je huidige baan. Het wordt duidelijk in hoeverre jouw persoonlijke elementen worden ingezet in jouw huidige baan. Het wordt in één oogopslag ook duidelijk wat je mist in je huidige baan.

Wat kost het?
Prijs is op aanvraag. 

Op welke locatie?
In Amstelveen. Wanneer je buiten Amstelveen woont, kan ik ook naar jou toekomen.  Ook is er de mogelijkheid om het traject online te doen.

Wat levert het je op?
Naast dat je weet wat je mist in je huidige baan en hier gericht met je leidinggevende aan kunt werken voor meer werkplezier en voldoening, heb je ook een diepgaand inzicht in jezelf gekregen.