Talentontwikkeling
voor professionals

Breng je talenten in balans om te bereiken wat jij belangrijk vindt en voel je energie weer stromen

Merk je dat je op je werk vastloopt en obstakels tegenkomt die je beletten om je voor jou belangrijke waarden en doelen na te streven? Ontwikkel jouw talenten, die je zullen helpen om deze uitdagingen te overwinnen!

Ieder mens bezit authentieke talenten: talenten die bekend zijn, talenten die nog ontdekt moeten worden, talenten die ondersteunen of waarin men juist overdrijft. Door deze talenten in balans te brengen, kun je de doelen bereiken die voor jou belangrijk zijn en je energie weer laten stromen.

Talenten herkennen die ondersteunen of tegenwerken

We gaan samen op zoek naar jouw ware talenten. Daarnaast ontdekken we jouw talenten waar je mogelijk nog niet bewust van bent, maar die wel bijdragen aan het bereiken van jouw waardevolle doelen. En tevens krijg je inzicht in jouw talenten waarin je mogelijk te ver doorschiet, wat je groei kan belemmeren.

“Na elke sessie had ik
het gevoel dat ik een stap
verder was.

Voor mij werkte
dit heel motiverend!”

– Marloes

talentontwikkeling

Talentontwikkeling biedt keuzes om doelen te bereiken

In onze gesprekken gaan we samen aan de slag om jouw ware talenten te ontdekken, jouw doelen te definiëren en te visualiseren. We zullen je bewust maken van jouw verlangens en ook van de obstakels die je belemmeren om die doelen te bereiken. Ik zal je begeleiden bij het oefenen met nieuwe inzichten en gedrag, zodat je een betere balans kunt vinden en jouw doelen kunt bereiken. Tijdens dit proces zul je ontdekken dat je andere keuzes kunt maken en dat jij de regie hebt over jouw leven. Het is deze regie die essentieel is om jouw talenten in evenwicht te houden en met hernieuwde energie te kunnen werken aan wat voor jou belangrijk is.

Deze Talentontwikkelingsgesprekken vinden plaats in Amstelveen. Indien het voor jou niet mogelijk is om naar mijn locatie te komen, kunnen de gesprekken ook bij jou thuis of op je werk plaatsvinden. Na elk gesprek, dat meestal eens per twee weken plaatsvindt, evalueer je je voortgang bij het bereiken van jouw doelen en bepaal je zelf of een vervolggesprek nodig is.

Het is de moeite waard om bij je leidinggevende te informeren of jouw werkgever bereid is te investeren in een coachingstraject voor medewerkers. Veel werkgevers begrijpen immers dat investeren in medewerkers ook een investering in het bedrijf zelf is. Daarom is het raadzaam om dit even na te vragen.

Maak een afspraak voor informatie over Talentontwikkeling voor Professionals

Herken jij jezelf in die professional die gemotiveerd is, om zichzelf te verbeteren naar optimale groei en daarvoor aan de slag wil met het ontwikkelen van jouw ware talenten?
Of ben jij leidinggevende en wil je investeren in coaching van je medewerkers?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je weten hoe anderen het
GoTalentPro programma Talentontwikkeling voor Professionals
hebben ervaren?

“Miranda is een fijn persoon, ze straalt rust uit en luistert aandachtig.

Miranda heeft snel in kaart gebracht wat de kern van het probleem is en hierbij de juiste oefeningen uitgekozen om mij bepaalde inzichten te geven.

Na elke sessie had ik het gevoel dat ik een stap verder was en iets in de praktijk kon uitproberen.
Voor mij werkte dit heel motiverend!”

Marloes, 43 jaar

Kwam voor Talentontwikkeling

“Miranda is heel belangstellend en past het traject echt op de persoon aan.

Door de gesprekken met Miranda, weer in mijn energie teruggekomen en de stap durven nemen om eigen ambitie te volgen naast privé verantwoordelijkheden.

Door bewustwording en tools nu in staat om ‘sterk’ te staan in situaties wanneer de stress oploopt. Het werkwoord “moeten” is nu meer naar de achtergrond.

Mijn inzicht: “Ik heb altijd een keuze!” 

Maaike, 39 jaar

Kwam voor Talentontwikkeling

“In het begin wist ik niet wat ik moest verwachten, maar uiteindelijk met een positief gevoel de deur uit gegaan.

Voor iedereen die in de knoop zit met wat hij/zij wilt doen in de toekomst is dit echt een aanrader.

Mij heeft het in ieder geval geholpen :)”

Michael, 24 jaar

Kwam voor Talentontwikkeling