Talentontwikkeling
voor professionals

Breng je talenten in balans om te bereiken wat jij belangrijk vindt

Loop je vast of tegen dingen aan op je werk waardoor je jouw doelen niet haalt?  Doelen die voor jou belangrijk zijn om verder te groeien? Ontwikkel jouw talenten, die je daarbij helpen!

Iedereen heeft van zichzelf een aantal ware talenten. Talenten die je kent, talenten die je (nog) niet kent, talenten die je helpen of waar je juist in doorslaat. Het in balans brengen van jouw talenten zorgt voor het bereiken van doelen die jij belangrijk vindt.

Talenten herkennen die helpen of tegenwerken

Het GoTalentPro programma Talentontwikkeling voor Professionals helpt je te ontdekken welke ware talenten jij hebt. Ook help ik je talenten te ontwikkelen, waar je je niet bewust van bent, maar die je wel stimuleren in het bereiken van jouw doelen. En ik help je talenten te herkennen, waar je mogelijk in doorschiet en die je daardoor juist tegenwerken in je groei.

“Na elke sessie had ik
het gevoel dat ik een stap
verder was.

Voor mij werkte
dit heel motiverend!”

– Marloes

talentontwikkeling

Talentontwikkeling biedt keuzes om doelen te bereiken

In diverse gesprekken ga ik samen met jou aan de slag om jouw ware talenten te ontdekken, je doelen te definiëren en te visualiseren. Je wordt je bewust van de redenen, waarom die doelen niet worden bereikt en ik help je te oefenen met je nieuwe inzichten/gedrag om een betere balans te krijgen en zo jouw doel juist wel te bereiken. Je ontdekt dat je andere keuzes kunt maken, dat jij de regie hebt. De regie die nodig is om jouw talenten in balans te houden en om te bereiken wat jij belangrijk vindt.

Deze gesprekken voor Talentontwikkeling vinden in principe in Amstelveen plaats. Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om naar mij toe te komen, kunnen de gesprekken ook bij jou thuis of op je werk plaatsvinden. Na elk gesprek, dat ongeveer eenmaal per 2 weken plaatsvindt, kijk jij hoever je bent in het bereiken van jouw doel en bepaal je vervolgens of een vervolggesprek nodig is.

Maak een afspraak voor informatie over Talentontwikkeling voor Professionals

Herken jij jezelf in die professional die gemotiveerd is, om zichzelf te verbeteren naar optimale groei en daarvoor aan de slag wil met het ontwikkelen van jouw ware talenten?
Maak dan snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Zoom kennismakingsgesprek.

Wil je weten hoe anderen het
GoTalentPro programma Talentontwikkeling voor Professionals
hebben ervaren?

“Miranda is een fijn persoon, ze straalt rust uit en luistert aandachtig.

Miranda heeft snel in kaart gebracht wat de kern van het probleem is en hierbij de juiste oefeningen uitgekozen om mij bepaalde inzichten te geven.

Na elke sessie had ik het gevoel dat ik een stap verder was en iets in de praktijk kon uitproberen.
Voor mij werkte dit heel motiverend!”

Marloes

Kwam voor Talentontwikkeling

“Miranda is heel belangstellend en past het traject echt op de persoon aan.

Door de gesprekken met Miranda, weer in mijn energie teruggekomen en de stap durven nemen om eigen ambitie te volgen naast privé verantwoordelijkheden.

Door bewustwording en tools nu in staat om ‘sterk’ te staan in situaties wanneer de stress oploopt. Het werkwoord “moeten” is nu meer naar de achtergrond.

Mijn inzicht: “Ik heb altijd een keuze!” 

Maaike

Kwam voor Talentontwikkeling